Förskola & skola

För dig som har barn i skola & förskola eller själv går en utbildning.

Nyheter

 • 2020-03-31

  Förtydligande kring skolgången i Ronneby kommun

  I Ronneby kommuns skolor fortsätter vi att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer: Elever som är friska ska gå till skolan. Om vi alla respekterar Folkhälsomyndighetens rekommendationer kan friska elever känna sig trygga att vistas i skolan.
 • 2020-03-30

  Avgiftskontroll

  Under våren 2020 kommer utbildningsförvaltningen att skicka ut fakturor till de som berörs av en retroaktiv avgiftsjustering för inkomståret 2018. Läs mer här.

 • 2020-03-27

  Parkdala förskola har fått Grön Flagg certifikat

  Februari 2020 blev Parkdala förskola Grön Flagg certifierade. Temat är Livstil & Hälsa, Skräp & Avfall. Grön flagg ingår i det internationella nätverket Eco-Schools, som förenat miljontals barn och unga runtom i världen.
 • 2020-03-27

  Elevlunch till gymnasieelever i Ronneby kommun

  Från och med måndag den 30 mars kommer elever på Gymnasieskolan Knut Hahn och Blekinge Naturbruksgymnasium ha möjlighet att hämta ut ett lunchpaket hos en av de anslutna restaurangerna.
 • 2020-03-20

  Information och kommunikation till vårdnadshavare via Vklass och Skola 24

  Det är mycket viktigt att du som vårdnadshavare säkerställer att du har uppdaterad och korrekta kontaktuppgifter i Vklass och Skola24. Detta för att du ska kunna ta del av skolans information och kommunikation i Vklass, samt för att få SMS vid eventuell frånvaro.