Gymnasieskolan Knut Hahn

En skola med både bredd och spets, välkommen till oss!

BA15

Inloggning Vklass för elever
Information och inloggning till Vklass

Nyheter

 • Julkonsert

  Välkommen till Gymnasieskolan Knut Hahns julkonsert, torsdagen 14 december! Skolans musikelever spelar jullåtar i Aulan och det blir att från Tipp Tapp till Elvis och musikallåtar. Cirka 45 minuter långt och fritt inträde. Vi börjar släppa in genom huvudentrén klockan 17:45.
 • Besök från Spanien

  Under vecka 48 har vi besök av 10 elever och 1 lärare från vår partnerskola i Bilbao (IES BOTIKAZAR BHI), i vårt Erasmusprojekt. De kommer att vara med på lektioner, göra utflykter och delta i andra aktiviteter. De spanska eleverna bor hos svenska elever, som läser Spanska 4.

 • Inloggning för vårdnadshavare

  Vi använder den digitala lärplattformen Vklass för bland annat information, dokumentation, resultat/omdömen och kontaktuppgifter.
  Skola24 är utbildningsförvaltningens digitala system för hantering av schema och frånvaro.

  Här finns manualer för att logga in i Vklass och Skola24. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 • UF-skolan vinner pris för Bästa Framsteg 2022

  Ronneby kommun delar årligen ut pris för Bästa Framsteg för att främja utvecklingsarbete inom den kommunala organisationen.Vi är så stolta över att UF-skolan på Gymnasieskolan Knut Hahn blev vinnare av förstapriset, med anledning av förbättrade arbetssätt som höjt elevernas lärande och resultat i sina företag samt framgångar i tävlingar arrangerade av Ung Företagsamhet.