Arbeta hos oss

Digitala familjen i Ronneby kommun består av 6 digitala medarbetare.

Digitala familjen i Ronneby kommun avlastar våra medarbetare med tidskrävande, monotona och administrativa arbetsuppgifter.

I Ronneby kommun jobbar ca 2 500 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vi arbetar alltid tillsammans med hjärta och kvalitet.

Målet är att möta framtidens utmaningar och våra invånares ökade förväntningar på bättre tillgänglighet och service. Detta gör vi genom att tänka digitalt först, arbeta smart och använda rätt resurser till rätt saker. Då frigör vi tid så att du får möjlighet att använda din kompetens och kunskap där du gör skillnad.

Vill du vara med på vår resa? Se våra lediga tjänster nedan.

Ronneby kommun ligger mitt i Blekinge, med närhet till Småland och Skåne. I en kommun med tjänster inom flera av välfärdens områden är du en viktig del i helheten.

I Ronneby kommun har vi en digital familj som avlastar medarbetare från administrativa, monotona och tidskrävande arbetsuppgifter. De gör så att vi kan lägga mer tid på mer värdeskapande arbete och till exempel prioritera personliga möten med brukare, kunder, klienter, elever och besökare.

Här nedan hittar du länkar till alla lediga tjänster på kommunen Länk till annan webbplats. och olika arbetsmarknadsinsatser och arbetsmarknadsprojekt.

Hoppas att du vill arbeta hos oss och bidra till att Ronneby kommun blir ännu bättre!

Är du vår nästa medarbetare?