Uppleva och göra

Här hittar du information om idrottsplatser, motionsanläggningar, vandringsleder, bibliotek, kultur, konst, föreningar, saker att göra för dig som är ung eller har en funktionsvariation. Här finns också bidragsregler och annan information till föreningar.

Nyheter


 • Ny funktion på live.ronneby.se


  Ronneby Live, kartfunktionen för upplevelser i Ronneby kommun, utvecklas löpande med nya, fler eller förbättrade funktioner. Den senaste uppdateringen innebär att du nu kan välja vilken sorts, eller vilka typer av evenemang du vill se på kartan.

 • Säsongspremiär för allmän åkning på Lugnevi


  Isen är frusen och till helgen är det allmän åkning på Lugnevi!

 • Vinterbadplats • Allmän åkning i ishallen


  Under kommande veckor utökas tider för allmänhetens åkning dagtid. Avbokningar har gjort att ishallen är ledig och det finns därför möjlighet för att åka skridskor även dessa tider. Det är gratis att åka men man måst ha hjälm för att få vara på isen.

 • Ansök om svensk fana


  Varje år delar Stiftelsen Sveriges Nationaldag ut fanor i samband med Sveriges Nationaldagsfirande den 6 juni. Nu öppnar ansökan för organisationer, föreningar, skolor och vård- och omsorgsboenden i Ronneby att ansöka om en svensk fana som delas ut under Nationaldagsfirandet i Ronneby Brunnspark 2022.

 • Välkommen tillbaka


  Biblioteken, simhallen och snart även öppna förskolan hälsar dig som besökare välkommen tillbaka. Pandemin har påverkat många kommunala verksamheter under en lång tid. Nu öppnar ytterligare verksamheter när restriktionerna upphör att gälla.