Hyr husvagnsuppställningsplats

Ronneby kommun har två uppställningsplatser för husvagnar som hyrs säsongsvis. En ligger på Aspan och en i Saxemara.

Platserna är mycket populära och det finns sällan lediga platser, men det är kostnadsfritt att ansöka om plats och ställa sig i kö. Säsongen pågår från mitten på april fram till mitten av september.

Aspan

Aspan har en enklare uppställningsplats och ligger vid Solvik, utmed Sandviksvägen. Här finns enklare toalett, vattenpost med kallt vatten och gråvattentömning. Det finns ingen tillgång till el. I nära anslutning till uppställningsplatsen finns badstrand och naturområden.

Priser

Det kostar 5 513 kr att hyra en uppställningsplats/säsong.

Saxemara

I Saxemara ligger uppställningsplatsen utmed Skärgårdsvägen. Samtliga platser i Saxemara har tillgång till el. Det finns toalett och dusch samt möjlighet att tömma gråvatten. I nära anslutning finns badstränder, brygga, grillplatser och stora grönytor.

Pris

Det kostar 6 615 kr att hyra en uppställningsplats/säsong. Kostnad för el tillkommer med 550 kr/säsong + förbrukningsavgift.

Ansökan

Ansökan görs via e-tjänst på https://eportal.ronneby.se/services/kultur-fritid Länk till annan webbplats.Kösystemet är kostnadsfritt. 

Uppsägning

Avtalen löper fram tills ena parten säger upp platsen. Senast den 28/2 ska du säga upp din plats inför kommande säsong. Uppsägning görs till tfk@ronneby.se.