Lediga jobb på kommunen

Två kvinnor i en dialog

Här publiceras våra lediga tjänster. Du kan göra urval för olika kategorier av tjänster. Klicka sedan på de tjänster som intresserar dig och läs mer. Du söker tjänsterna genom att i platsannonsen klicka på länken "Gör din ansökan här".

När du klickar på "Gör din ansökan här" i någon av annonserna får du göra en digital ansökan via rekryteringssystemet Visma Recruit. I Visma Recruit fyller du i dina arbetslivserfarenheter, utbildningar som du har gått och andra uppgifter om dig själv samt bifogar filer. Skicka inte din ansökan via e-post eller brev. Annonserna för våra lediga tjänster syns också på jobbsöksidor som www.platsbanken.se och www.offentligajobb.se.Lediga tjänster

Skyddad identitet

Har du skyddad identitet finns det två alternativ att lämna in din ansökan, antingen lämnar du din ansökan fysiskt eller via post. Det är viktigt att det finns ett telefonnummer i din ansökan som du kan nås på.
Vill du lämna ansökan fysiskt:
Skriv ”skyddad ansökan" (fyll i vilken tjänst)” och kontaktperson och lämna ansökan på Kontaktcenter i Stadshuset adress: Karlshamnsvägen 4, Ronneby.

Ansökan via post:
Lägg din ansökan i ett kuvert som du markerat med ”skyddad ansökan" (fyll i vilken tjänst) och skriv kontaktperson överst på kuvertet och adress: Ronneby kommun, 372 80 Ronneby.