Ronneby 22:1 - Viggen Norra etapp 3

Kommunfullmäktige har beslutat om ett uppdrag att arbeta vidare med en tredje etapp för handelsområdet Viggen. Uppdraget ligger hos Planenheten under Kommunstyrelsen.

Arbetet med planläggningen befinner sig ett tidigt skede och syftar till att undersöka möjligheten för en tredje utbyggnadsetapp av Viggenområdet med ytterligare handel.

Detaljplanen hanteras med ett utökat planförfarande. Den saknar stöd i Översiktsplan för Ronneby 2035 Öppnas i nytt fönster..

Processen att arbeta fram en detaljplan

Den formella processen som planarbetet följer kallas för standardförfarande enligt Plan- och bygglagen (2010:900). Du kan läsa mer om planprocessen Öppnas i nytt fönster. och vad en detaljplan innebär på vår och Boverkets webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Prenumerera på ändringar

Vill du få e-post när sidorna med detaljplaner ändras så kan du välja att prenumerera på sidorna genom att fylla i din e-postadress här nedan. Din e-postadress sparas då på den serverpark som hemsidan ligger på, och används till automatiska utskick när sidorna uppdateras. Genom att anmäla dig till prenumerationen så samtycker du till att din e-postadress lagras och används för automatiska utskick. Du kan välja att avsluta prenumerationen när du vill, och e-postadressen tas då bort.

Hantera prenumeration