Pågående detaljplaner

Här kan du ta del av Ronneby kommuns pågående detaljplaner och se var respektive plan befinner sig i planprocessen. Har du frågor om ett särskilt planområde finns också kontaktuppgifter till planens handläggare på respektive detaljplans sida.

Prenumerera på ändringar

Vill du få e-post när sidorna med detaljplaner ändras så kan du välja att prenumerera på sidorna genom att fylla i din e-postadress på sidan för den detaljplan som du vill följa. Din e-postadress sparas då på den serverpark som hemsidan ligger på (tjänsten driftas från två geografiskt skilda datacenter i Sverige med högsta säkerhetsnivå), och används till automatiska utskick när sidorna uppdateras. Genom att anmäla dig till prenumerationen så samtycker du till att din e-postadress lagras och används för automatiska utskick. Du kan välja att avsluta prenumerationen när du vill, och e-postadressen tas då bort.

Planprocessen

Vill du veta mer om hur processen går till att arbeta fram en detaljplan? Här kan du läsa mer om de olika skedena som finns i den formella processen att arbeta fram en detaljplan.