Risatorp 3:63 - Persborgsgölen

Kommunstyrelsen har upprättat ett förslag till detaljplan för del av Risatorp 3:63 i Ronneby kommun. Syftet med detaljplanen är att möjliggöra för en etablering av en ny förskola. Planen hanteras med ett standardförfarande. Planförslaget avviker inte från översiktsplanen Ronneby 2035.

Förslaget till ny detaljplan har ställts ut från 2021-06-23 till och med 2021-07-23. Ett arbete pågår nu med att sammanställa de synpunkter som kommit in och bearbeta planförslaget.

Du kan också ta del av materialet genom att ladda ner handlingarna. Du behöver programmet Adobe Reader Länk till annan webbplats. eller liknande för att kunna öppna PDF-filer.

Du är välkommen att ringa planarkitekt Nanny Strand, 0457-61 79 47 om du vill ha mer information. Du kan också skicka e-post till kommunstyrelsen@ronneby.se.

Processen att arbeta fram en detaljplan

Den formella processen som planarbetet följer kallas för standardförfarande enligt Plan- och bygglagen (2010:900). Du kan läsa mer om planprocessen Öppnas i nytt fönster. och vad en detaljplan innebär på vår och Boverkets webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Prenumerera på ändringar

Vill du få e-post när sidorna med detaljplaner ändras så kan du välja att prenumerera på sidorna genom att fylla i din e-postadress här nedan. Din e-postadress sparas då på den serverpark som hemsidan ligger på, och används till automatiska utskick när sidorna uppdateras. Genom att anmäla dig till prenumerationen så samtycker du till att din e-postadress lagras och används för automatiska utskick. Du kan välja att avsluta prenumerationen när du vill, och e-postadressen tas då bort.

Hantera prenumeration