Gärestad 1:13 - Sydöstra Gärdet

Kommunstyrelsen beslutade i maj 2021 om ett nytt planuppdrag för ytterligare planläggning för verksamheter vid östra infarten längs E22.

Som ett led i utbyggnaden av verksamhetsområde Gärdet finns nu ett nytt detaljplaneuppdrag för ytterligare mark för verksamheter. Planuppdraget har stöd i gällande översiktsplanen Ronneby 2035.

Under Relaterad information längst ner på sidan kommer planhandlingar och underlag att laddas upp. Du behöver programmet Adobe Reader Länk till annan webbplats. eller liknande för att kunna öppna PDF-filer.

Processen att arbeta fram en detaljplan

Den formella processen som planarbetet följer kallas för standardförfarande enligt Plan- och bygglagen (2010:900). Du kan läsa mer om planprocessen Öppnas i nytt fönster. och vad en detaljplan innebär på vår och Boverkets webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Prenumerera på ändringar

Vill du få e-post när sidorna med detaljplaner ändras så kan du välja att prenumerera på sidorna genom att fylla i din e-postadress här nedan. Din e-postadress sparas då på den serverpark som hemsidan ligger på, och används till automatiska utskick när sidorna uppdateras. Genom att anmäla dig till prenumerationen så samtycker du till att din e-postadress lagras och används för automatiska utskick. Du kan välja att avsluta prenumerationen när du vill, och e-postadressen tas då bort.

Hantera prenumeration