Visit Ronneby

Ronneby kommuns turistinformation stödjer och hjälper besöksnäringen och tar emot våra besökare och turister. De samordnar även kommunens egna evenemang såsom nationaldagsfirande, Familjefesten och Tosia Bonnadan samt ger råd och stöd till andra aktörer som vill genomföra evenemang i Ronneby kommun.

Vi som ansvarar för Ronneby kommuns turism och evenemang är Tina Tedenlid och Jeanette Rosander. Jeanette arbetar framförallt med kommunens evenemang, stora som små. Allt ifrån att styra upp marschen på Nationaldagen till att locka hit stora artister och evenemang.

Tina är turismsamordnare och jobbar främst med marknadsföring t ex Visit Ronnebys webbsida Länk till annan webbplats., sociala medier och broschyrer.

Utöver detta så ansvarar vi båda för Ronnebys turistinformation och den dagliga verksamheten där. Under sommaren har vi förstärkning av ett härligt gäng med feriearbetare som tillsammans med oss ger våra besökare bästa möjliga välkomnande.

Turistinformationen i Ronneby ligger vid torget. Vi hjälper våra besökare med information om aktiviteter, boende, evenemang och sevärdheter.

Läs om hur vi stöttar utvecklingen av besöksnäringen och evenemangen i Ronneby kommun

Boka torget och Brunnsparken

Vill du boka en yta på nedre eller övre delen av torget, Kvitterplatsen, Brunnshallarna eller annan yta i Brunnsparken? Här hittar du information om hur du gör

Visit Ronnebys broschyrer 2021