Social samvaro

På Rådhuset i Ronneby centrum finns caféet Träffpunkt Ronneby som har öppet onsdagar och söndagar för dig är över 18 år och som kanske saknar gemenskap och umgänge. Här får du umgås på dina villkor och kan både delta i och vara med och bestämma aktiviteterna.

Till Träffpunkten kan du komma om du vill umgås med andra, delta i aktiviteter eller bara komma hemifrån en stund. Du väljer själv om du vill delta i de aktiviteter som anordnas och ditt besök sker helt utifrån dina egna förutsättningar.

Som besökare får du vara med och planera vilka aktiviteter som ska genomföras i verksamheten. Detta är en öppen träffpunkt i Ronneby kommun som vänder sig till personer med egen upplevd psykisk ohälsa. Det är alkohol och drogfritt. Om du behöver stöd i att besöka oss är det välkommet att ha med sig en vän, kontaktperson eller personal.

Öppettider

Onsdagar 13.00-16.00

Söndagar 13.00-16.00

Aktiviteter

Varje säsong kan olika aktiviteter anordnas som du som besökare är med att önska och planera. Men några exempel på aktiviteter som vi har vid våra öppettider är spela spel av olika slag, vi har ett Nintendo Switch. Vi har två stycken gaming datorer som du som besökare få använda för att spela på men också surfa på nätet med. Vi har pyssel och korsordstidningar samt har vi också tillgång till uteplats. Du kan få stöd ifrån vår personal med användningen av din egen mobiltelefon. Högtider uppmärksammas genom att besökare och personal har ett genomgående tema på pyssel eller aktivitet.

Vid varje tillfälle Träffpunkten har öppet finns det kaffe och fika som du kan köpa till ett självkostnadspris. Endast kontant betalning och så jämna pengar som möjligt.

Adress och kontaktinformation

Gamla Rådhuset på plan 2
Karlskronagatan 36
37237 Ronneby

Telefonnummer till personal: 0766-489204
Träffpunkten på facebook Länk till annan webbplats.

Hjärtligt välkommen!