Utegym

För dig som vill träna utomhus finns det flera utegym i Ronneby kommun. Utegymmen är öppna för alla och ge möjlighet till spontan träning och rörelse, dygnet runt, året om.

Brunnsparken, Ronneby
I Brunnsparken finns ett modernt utegym som installerades i juli 2022. Redskapen är byggda i stål och lämpar sig för allt ifrån lättare träning till tyngre pass för hela kroppen. Du hittar gymmet vid Brunnsbadets entré.

Brunnsskogen, Ronneby
I Brunnsskogen finns ett utegym som ligger i anslutning till elljusspåret. Utegymmet byggdes 2020. Redskapen är byggda i trä och består av tre stationer för allsidig träning.

Bräkne-Hoby
I Bräkne-Hoby finns ett utegym vid området Sanden. Gymmet är byggt i trä och består av tio stationer för allsidig träning. Här finns också lekplats, grillplats, boulebana, fotbollsplan och skatebana. Intill skatebanan och utegymmet finns toalett och möjlighet till omklädning. Utegymmet byggdes 2019 av samhällsföreningen, bland annat med hjälp av försköningspengar från kommunen.

Kallinge
I Kallinge finns ett modernt utegym som installerades i mars 2023. Redskapen är byggda i stål och lämpar sig för allt ifrån lättare träning till tyngre pass för hela kroppen. Du hittar gymmet vid fritidsgården på Kockumsvägen 9.

Listerby
I Listerby finns ett modernt utegym som installerades i mars 2023. Redskapen är byggda i stål och lämpar sig för allt ifrån lättare träning till tyngre pass för hela kroppen. Du hittar gymmet vid tennisbanan på Enevägen.