Artikeln publicerades 3 februari 2023

Vi söker krögare till sommarpärla i skärgården

På Karön, tvärs över sundet från Ekenäs i Ronneby, sjuder det av liv sommartid. Ett stenkast från bryggan där skärgårdsbåten lägger till hittar vi restaurang Schweizeriet. Denna anrika pärla är nu möjlig att hyra för att driva restaurang i sommar.

Jobba hos oss i sommar, vi gör det med hjärta. Sommar i Brunnsparken.

Då verksamheten är säsongsbetonad har vi gjort det så enkelt som möjligt. Här ingår det mesta för att snabbt kunna komma igång och starta upp kök och servering.

Karön är beroende av båttransport och här går turbåtar som trafikerar sundet dagligen med täta turer och det tar inte många minuter över. Ronneby kommun är mån om att Karön ska fortsätta blomstra och har sett till att båttrafiken kommer gå än mer frekvent över sundet i år.

Nu söker vi dig som vill berika både lokala Ronnebybor och hitresta turister med en härlig restaurang att besöka i sommar.

Ronneby kommun förmedlar lediga lokaler, fastigheter och mark tillsammans med Objektvision.se Länk till annan webbplats.. Här finns både privata och kommunala fastighetsägare. Under sommarsäsongen hyr vi även ut handelsbodar i Ronneby Marina på Östra piren.

Mer information

Restaurang Schweizeriet Länk till annan webbplats.

Handelsbodar i Ronneby Marina Länk till annan webbplats.