Så här tycker våra hyresgäster

ABRI får medelbetyget 9,1 poäng av maximalt 10 av sina hyresgäster i 2022 års kundundersökning och hela 47% ger oss maxpoängen 10. Alla (100%) av alla som svarat vill vid behov hyra lokal av ABRI igen och alla kan rekommendera bolaget som hyresvärd till andra företag.

Ett av bolagets viktigaste mål är att våra hyresgäster ska vara nöjda och ha ABRI som sitt förstahands val. I vår senaste kundundersökning medverkar 68% av 100 tillfrågade företag. Svaren visar att de allra flesta av våra hyresgäster trivs och stannar länge i sina lokaler. Vi sköter oss bra när det gäller underhåll. Det är rent och snyggt i företagsområdena, bra belysning, klippt gräs och skottad snö.

94% av hyresgästerna tycker de haft möjlighet att påverka utformningen av sin lokal och 79% tycker att deras lokaler håller mycket god till rimligt god standard.

NÅGRA FRISVAR FRÅN 2022 ÅRS UNDERSÖKNING:

Hej Jag har varit företagsledare i många år, ABRI är outstanding Ronneby kommuns bästa och mest effektiva företag 👍 Och alltid ett trevligt bemötande!

God service från våra vaktmästare, svarar oftast direkt i telefon och är snabbt på plats om man önskar det. Trevliga och lyhörda på önskemål.

Snabba svar, bra service, lyhörda för våra behov.

Ni är en mycket bra hyresvärd.