Nyhetsbrevet Fastighetsnytt

Vill vill vara klimatsmarta och snälla mot miljön. Därför har vi gått över till digitala nyhetsbrev som kommer till dig via mejl.

Det är enkelt att prenumerera på Fastighetsnytt - och det är lika enkelt att avregistrera sig.
Här kan du prenumerera på Fastighetsnytt Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs nyhetsbrevet Fastighetsnytt för våren 2024
Fastighetsnytt mars 2023

Tidigare nummer av Fastighetsnytt kan du läsa som PDF genom att klicka på länkarna nedan.


 • Fastighetsnytt juni 2021
  Fastighetsnytt nr 2 20201
  Detta är vårt sista nummer av Fastighetsnytt i tryckt version. Från och med i höst publiceras Fastighetsnytt som digitalt nyhetsbrev.
  Läs mer


 • Fastighetsnytt nr 1 mars 2021
  Här kan du läsa om hur vi bygger om runt kvarteret Telefonen för att göra plats för fler parkeringar och den nya rondellen vid Parkdalaskolan. Vi berättar också om alla spännande projekt som är på gång i våra fastigheter och öppettiderna i påsk.
  Läs mer

 • Fastighetsnytt december 2020
  Fastighetsnytt nr 4 2020
  Här kan du bland annat läsa en julhälsning från vår VD Dennis Robérteus, hur vi hanterar pandemin och hur vi arbetar under jul och nyårshelgerna.
  Läs mer

 • Fastighetsnytt nummer tre 2020
  Fastighetsnytt nr 3 2020
  Här kan du läsa om varför vi vill att du ringer oss innan du besöker vårt kontor. Du kan också läsa om två nya hyresgäster och få tips om lediga lokaler.
  Läs mer


 • Fastighetsnytt nr 2 2020
  Har kan du läsa hur ABRI jobbar under coronapandemin och hur vi stöttar våra hyresgäster. Här möter du också en ny hyresgäst och ser vad som händer i våra fastigheter.
  Läs mer

 • Fastighetsnytt nr 1 2020
  Fastighetsnytt nr 1 2020
  Nu påbörjas bygget av Parkdalaskolan och vår hyresgäst van Ameyde nyanställer i Kallinge. Det och mycket mer kan du läsa om i denna upplaga av Fastighetsnytt!
  Läs mer


 • Fastighetsnytt nr 3 2019
  I decembers fastighetsnytt önskar vi dig en riktigt God Jul och berättar om den positiva respons vi fått i vår nyss avslutade kundundersökning.
  Läs mer

 • Fastighetsnytt nr 2 2019
  I sommarens fastighetsnytt hittar du kontorets öppettider under semestern. Här kan du också läsa om hur du får en lugnare ledighet genom ökad säkerhet och om vårt arbete med trygghetsprojekt.
  Läs mer

 • Fastighetsnytt nummer 1 2019
  Fastighetsnytt nr 1 2019
  Den första juli införs nya rökfria miljöer i Sverige. Men vem ansvarar för att lagen efterföljs? Det, och mycket mer, kan du läsa om i vårens upplaga av fastighetsnytt.
  Läs mer

 • Fastighetsnytt nr 4 2018
  Nu finns julnumret ute av fastighetsnytt. Vill du ha ett tryckt exemplar, hör av dig så skickar vi det till dig.
  Läs mer

Text