Artikeln publicerades 13 maj 2024

Kulturläger och kurs i kreativt skrivande!

Du som är mellan 13-19 år och bor i Blekinge får här två fantastiska erbjudanden!

Regionalt Kulturläger

Är du mellan 13–19 år och bor i Blekinge? Är du intresserad av film eller konst? Skulle du vilja utveckla och prova på olika kreativa uttryckssätt? Då är Regionalt kulturläger något för dig!

Blekinges musik – och kulturskolor i samverkan med Sveriges Konstföreningar Blekinge, bjuder in dig att vara med på ett kulturläger på Blekinge folkhögskola i Bräkne-Hoby under vecka 32. Du kan välja mellan filmkurs, konstkurs samt prova-på-kurs i kreativa uttryckssätt. Vissa aktiviteter kommer kurserna att göra tillsammans.

Läs mer om respektive kurs i informationsbladet! Pdf, 219.7 kB, öppnas i nytt fönster.

Kreativt skrivande (HT - 2024)

Kurs i Kreativt skrivande för dig som bor i Blekinge och är mellan 13 – 19 år!

Tycker du om att uttrycka dig i ord? Är du nyfiken på att utveckla ditt skrivande? Varmt välkommen att anmäla dig till en kurs där du tillsammans med andra ungdomar från Blekinge får testa olika övningar för att frigöra din kreativitet och prova många olika sätt att skriva på. Kursen är delvis digital, sju av tillfällena träffas ni på Teams så du behöver ha möjlighet att vara med via dator, surfplatta eller mobil. Första och sista tillfället, samt en gång i mitten av terminen träffas ni fysiskt på musikskolan i Karlshamn!

Läs mer om kursen i informationsbladet! Pdf, 139.8 kB, öppnas i nytt fönster.