Brunnsbadet

Brunnsbadet i Ronneby innehåller en rad häftiga badattraktioner. Magic Hole-rutschkanan är hela 93 meter lång! Alla bassänger är tempererade till omkring 26 grader.

Äventyrsbad

Badlandskapet

Badlandskapet är utformat som ett sammanhängande sjösystem med kanaler, vikar och en ö i mitten. I detta finns en 25 m lång bassäng för tränings- och motionssimning. Det finns också en långgrund ”strand” och en lite djupare lagun med fasta uthopp för att kunna hoppa ner i vattnet. Det finns även en strömkanal, en sittbänk med vattenmassage och en mindre varmpool med masserande bubbelstrålar.

Småbarnsbassäng

Småbarnsbassängen är i tre delar med en liten höjdskillnad mellan och olika vattendjup i de olika delarna. I den grundaste delen är det 25 cm djupt och i den djupaste 50 cm. Det finns en liten vattenrutschkana och vattensprutande lekfigurer.

Vattenrutschkanor

På Brunnsbadet finns det två olika vattenrutschkanor. Den ena rutschkanan är 75 meter lång och har gupp, tunnel och svängar. De avslutas i en Aqua-Catch som är en horisontell uppbromsande den. Den andra kallas Magic-Hole-rutschkana och är 93 meter lång. Den är bred och man kan åka flera tillsammans i ringar. I anslutning till dessa finns det även en sju meter lång vattenpist.

Morgonsim

På Brunnsbadet kan du morgonsimma. Här kan du hitta öppettider samt priser och biljetter.

Vattenträning

I sommar kan du även prova på Hydrohex vattenträning som är en ny typ av virtuell vattenträning där klasser visas på en skärm från sidan av bassängen. Vi erbjuder i dagsläget 4 olika typer av klasser: Cardio, Power, Move och Beat. De olika typerna av klasser kräver alla olika nivåer av styrka, rörlighet, koordination och puls. Här kan du läsa mer om Hydrohex och även ta del av schemat.