Foto: Sepa Sama och Anders Bergön

UTSTÄLLNINGAR
 • Magnus Thierfelder Tzotzis


  Hela havet stormar
  23.3 - 19.5 2024 • Ett processrum för demokrati
  Gör din röst hörd


  23.3 -19.5 2024Under våren förvandlas Kulturcentrums södra konsthall till ett processrum där olika röster undersöker begreppet "demokrati" på ett lekfullt sätt. Vi hälsar alla besökare välkomna som deltagare!


 • Stipend iatutställning - Risotryck!


  23.3 - 19.5 2024Under hösten 2023 utlyste Konst i Blekinge och Kulturcentrum Ronneby konsthall två risostipendium.Stipendiet gav möjligheten till två konstnärer att utforska och experimentera med tekniken risoprint. Utlysningen berörde konstnärer som är verksamma i Blekinge, eller har Blekingeanknytning.

DIGITALA VISNINGAR

VERKSTÄDERNA - KURSER


 • Grundkurs i emalj

  Nya datum! 12 - 13 oktober Kursen ger dig grundkunskap för att kunna arbeta självständigt i emaljverkstaden på Kulturcentrum.

NYHETER

Öppettider

tis - fre kl. 11-16
lör - sön kl. 11-15

Adress
Kulturcentrum
Kallingevägen 3
372 30 Ronneby
tel 0457-61 75 00

Kulturcentrum Ronneby Konsthall
En av Sveriges största arenor för samtidskonst. Här arrangeras varje år 10–15 utställningar med regional, nationell och internationell samtidskonst, design och konsthantverk. Konsthallen drivs av Ronneby Kommun.

Konst i Blekinge Länk till annan webbplats.
Kulturcentrum samarbetar med Konst i Blekinge/Region Blekinge för att stärka konstområdet regionalt och internationellt.

Prenumerera på våra hemsidesnyheter

Vill du prenumerera på nyheter från Kulturcentrum kan du anmäla dig här. Du får först ett mail med en länk som du kan klicka på för att lämna samtycke till att din e-post lagras i systemet för automatiska utskick. Sedan får du ett mail automatiskt när vi lägger upp en ny nyhet här. Om du väljer att avsluta din prenumeration så raderas din e-post från systemet.

Hantera prenumeration

Öppen verkstad på Kulturcentrum

Se Kulturcentrums utställningar och låt inspirationen få utlopp i den öppna verkstaden!

I Kulturcentrums norra konsthall hittar du vår öppna verkstad där du är välkommen in för att arbeta kreativt inspirerat av de pågående utställningarna. Material och redskap är framme så det är bara att sätta igång.

Kulturcentrums öppna verkstad

 • Grundkurs i emalj

  Nya datum! 12 - 13 oktober Kursen ger dig grundkunskap för att kunna arbeta självständigt i emaljverkstaden på Kulturcentrum.