• 14 maj

  Digital hämtningskalender nu här!

  Hämtningskalender
  Vi har nu implementerat en digital hämtningskalender på Fyrfack’s hemsida för att underlätta för våra kunder att se när hämtning av sopor sker på olika adresser. Länk till kalendern finns även i Miljöteknik’s app.

 • 6 maj

  Krisberedskapsveckan 6-12 maj

  Krisberedskap
  Krisberedskapsveckan är en nationell kampanj som i år pågår 6–12 maj. Veckan samordnas av myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB). Målet med veckan är att fler människor ska vara förberedda inför en eventuell kris.

 • 26 apr

  Strömavbrott kan förlängas på grund av torkan

  På grund av den höga brandrisk som råder i södra Sverige har Miljöteknik Elnät beslutat att inte koppla på strömmen direkt efter ett avbrott på grund av risken för gnistbildning vilket kan innebära en förlängning av elavbrottet.

 • 26 apr

  Ändrade körturer för sophämtning

  Inför helgdagen första maj ändras körturen för sophämtningenFör dig som har sophämtning måndagen 29/4 så hämtar vi söndagen 28/4 För dig som har sophämtning tisdagen 30/4 så hämtar vi måndagen 29/4 För dig som har sophämtning onsdagen 1/5 så hämtar vi tisdagen 30/4 Så tänk på att ställa fram ditt sopkärl en dag innan din ordinarie hämtningsdag och låta det stå framme till det har blivit tömt.Resten av veckan är hämtningen oförändrad.TREVLIG VALBORG!

 • 17 apr

  Betala med SWISH på våra återvinningscentraler

  SWISH IKON
  Nu kan du betala med SWISH på våra återvinningscentraler!
  Du SWISHAR på följande nummer:
  Angelskog ÅVC 1233376175
  Kallinge ÅVC 1236283287
  Bräkne-Hoby,
  Johannishus,
  Backaryd,Hallabro,
  Belganet och
  Eringsboda 1230327759 • 5 apr

  Ändrade körtider i vår och sommar.

  I samband med påskhelgen körs långfredagen in. Du som har tömning av ditt sopkärl i vecka 16, vänligen ställ fram kärlet en dag tidigare än vanligt. Vi börjar köra in söndagen den 14/4.