Information om anmälan

Din förening kan delta i nationaldagsfirandet och har möjlighet att informera besökarna om vad ni erbjuder och vilka aktiviteter som man kan göra hos er. Kom och möt besökarna, visa upp vad ni är bäst på och varför inte erbjuda prova-på aktiviteter. Ta chansen att nå ut till nya medlemmar och fira Nationaldagen med glada Ronnebybor.

Deltag under Nationaldagen

Den 6 juni firar vi Nationaldagen i vår vackra Ronneby Brunnspark.
Välkommen att delta i firandet med oss.

Firandet inleds med en marsch där föreningar har möjlighet att gå med sina fanor i takt till Ronneby skolorkesters takter.

Vill du delta?

Anmäl din förening redan idag! Anmälan om att delta i marsch och informera om föreningen på plats vill vi få in senast den 8 maj.

Uppvaktning av medaljörer i mästerskap

Ronneby kommun kommer att uppmärksamma 2018 års medaljörer i samband med firandet av Sveriges Nationaldag den 6 juni i Ronneby Brunnspark.

De som kan komma ifråga är lag eller enskilda som representerar och är medlemmar i en förening som har sitt säte i Ronneby kommun och som under 2018 tagit medalj i SM, NM, EM, VM eller OS.

Föreningen ska tillhöra Riksidrottsförbundet. Rikstävling eller annan liknande tävling omfattas ej. Anmälan kan göras av aktuella medaljörer, deras föreningar eller närstående.

Skicka anmälan senast den 8 maj till
Jeanette.rosander@ronneby.se

eller till

Ronneby kommun
Kommunikationsenheten
Jeanette Rosander
372 80 Ronneby

Vid frågor kontakta
Jeanette Rosander
tel 0457 61 75 71