Kilen

Här kan du följa projektet Kilen 7

2019-09
Nu har pålningsarbetet startat.
Pålning används i samband med bland annat byggnad av hus. 360 pålar ska slås ner i marken till ett fast underlag. På detta vis erhålls en stabil undergrund för våra tre byggnader.

2019-08
Nu är arbetet i full gång efter semestern.
Pålningsarbeten påbörjas vecka 34 och beräknas vara färdigt vecka 39.
Boende i närområdet till kvarteret Kilen kommer att få följande information:
Angående grundläggningsarbeten Kv Kilen.
Från och med onsdagen 21 augusti till och med fredagen den 27 september kommer det att pågå pålningsarbeten på Kv Kilen. (Gamla snickeri och trä tomten).
Vi hoppas att ni har förståelse för dessa arbeten och att slagljud från pålningsmaskinen kan accepteras av er. Om ni har några frågor hör gärna av er till:
Sven Johansson
Peab Sverige AB
Mobil 073-3374570

2019-06-13
Bratislav Marjanovic (PEAB), Lena Mahrle (Ordförande Ronnebyhus) och Peter Persson (VD Ronnebyhus) tog första spadtaget 13 juni.

2019-05
Nu är det äntligen dags för vårt första spadtag på kvarteret Kilen!
Klockan 13:00 den 13 juni 2019 är det äntligen dags för Ronnebyhus att tillsammans med PEAB ta det första spadtaget för vårt nybygge som består av tre fastigheter med totalt 84 lägenheter. Lägenheterna planeras vara inflyttningsklara till sommar/höst 2021.

2019-04 Våra byggmöten är i full gång. Dem sker i våra baracker nere vid Kilenområdet. Det är mycket som ska beslutas, allt ifrån grund, avlopp, till klinker och tapet.

2019-02 Upphandlingen är klar. Det kommer att bli PEAB som bygger cirka 80 lägenheter. Just nu har ett intensivt projekterings- och kalkylarbete startat upp tillsammans med alla inblandade företag i projektet. Planen är att inflyttning kan ske på sensommaren 2021.

Kilen
AB Ronnebyhus har i ägardirektiv fått i uppdrag att planera för byggande av 50 - 100 hyreslägenheter. Ronnebyhus kommer som det ser ut nu att tilldelas en tomt i den södra delen av området. Husen kommer att planeras och byggas efter höga miljömässiga krav inspirerade av Cradle to Cradle men samtidigt med beaktande av att hyresnivåerna ska kunna betraktas som rimliga i ett Ronnebyperspektiv.

Nu kan du anmäla ditt intresse av lägenhet på området Kilen i Ronneby.
Du gör likadant som när du söker lägenhet.
* Logga in eller starta konto
(startar du konto fyller du i de uppgifter som behövs, spara)
* Tryck "sökprenumeration" i vänsterkanten (bostäder, lägg till/ändra)
* Under rubriken "Typ av objekt" kryssar du i Kilen.
* Det kommer upp en text "Denna sök kombination finns tyvärr inte i vårt bestånd"
Denna text är felaktig, det fungerar ändå, du är med i intressekön.
(Detta fel kommer att åtgärdas)
Behöver du hjälp, kontakta uthyrningen 0457-617052