Artikeln publicerades 24 juni 2021

Äntligen öppnar Brunnsbadet

Rutschkana

Midsommardagen slår Brunnsbadet upp portarna inför säsongen. Nytt för i år är att alla måste boka och köpa entrébiljetter online innan besöket. Biljetterna släpps dag för dag med en veckas framförhållning. Den 24 juni släpps biljetter för en hel vecka framåt och sedan släpps de dagligen.

Lördagen 26 juni öppnas portarna till Brunnsbadet. Under sommaren kommer Brunnsbadet vara öppet för allmänheten och för gäster på kommunens hotell, vandrarhem och bed & breakfast.

Nytt för i år är att alla biljetter bokas och betalas digitalt via Brunnsbadets hemsida. Det går alltså inte att köpa biljetter i badets entré. Klicka här för att köpa biljetter. Länk till annan webbplats.

Biljetterna är bokningsbara från den 24 juni. Denna dag släpps alla biljetter för kommande vecka. Därefter släpps dagligen nya biljetter till kommande vecka. Det vill säga att den 24 juni kan du boka biljetter fram till den 2 juli, 26 juni kan du boka biljetter till 3 juli, 27 juni kan du boka biljetter till den 4 juli och så vidare.

Din biljett gäller för hela dagen och du kan gå ut och in som du vill.