Blanketter och e-tjänster

Vi jobbar på att föra över alla blanketter till en e-tjänsteportal och tills dess att det är klart så hittar du blanketter på respektive sida för det område som berörs.
Vi har också kvar RonLine (blankettsamling för företagare) i det gamla systemet tills e-tjänsteportalen är klar.

PDF-blanketter

PDF-blanketter hittar du enklasst genom att söka på det område som berörs, tex "Bygglov", "Socialbidrag" "Särskilt boende". Du hittar sökfunktionen genom att klicka på förstoringsglaset uppe till höger (på dator) och på mobil ser du sökfältet längst upp på sidan. Du kan också gå via menyerna och klicka dig fram till rätt sida.

Flertalet av blanketterna är i pdf-format. För att kunna öppna dem behöver du ha gratisprogrammet Acrobat Reader installerat på din dator. En länk till en webbsida där du kan hämta programmet finns nedan.

Du kan i regel fylla i blanketterna på skärmen och sedan spara dem i ifyllt skick. Du kan skicka in dem som bilaga till e-post om inte namnunderskrift krävs. Mejla då till verksamheten som anges på blanketten. Men vanlig pappersförsändelse går också bra.

Logga in

Vissa funktioner och tjänster kräver inloggning. (Tjänster som kräver e-legitimation för identifiering och signering är under utveckling) Information om och länkar till tjänster som man ska logga in till har vi samlat på en särskild sida. Välj E-tjänster med inloggning i menyn till vänster (på dator) eller klicka på länken här i texten.

Övriga områden