Pågående detaljplaner

Här kan du ta del av Ronneby kommuns pågående detaljplaner och se vart respektive plan befinner sig i planprocessen. Har du frågor om ett särskilt planområde finns också kontaktuppgifter till planens handläggare på respektive sida.

På en dator ser du undersidorna i vänstermenyn och på mobiltelefon hittar du dem genom att klicka på "Meny" högst upp till höger på sidan.

Vill du veta mer om hur processen går till att arbeta fram en detaljplan, gå då vidare till fliken Planprocessen. Där kan du läsa mer om de olika skedena som finns i den formella processen att arbeta fram en detaljplan.

Prenumerera på ändringar

Vill du få e-post när sidorna med detaljplaner ändras så kan du välja att prenumerera på sidorna genom att fylla i din e-postadress. Din e-postadress sparas då på den serverpark som hemsidan ligger på (tjänsten driftas från två geografiskt skilda datacenter i Sverige med högsta säkerhetsnivå), och används till automatiska utskick när sidorna uppdateras. Genom att anmäla dig till prenumerationen så samtycker du till att din e-postadress lagras och används för automatiska utskick. Du kan välja att avsluta prenumerationen när du vill, och e-postadressen tas då bort.