Listerby 16:8 m.fl. - Idrottshall

Kommunfullmäktige beslutade i september 2021 om ett nytt planuppdrag för en ny idrottshall på fastigheterna Listerby 16:8 och Listerby 16:163. Uppdraget är en följd av den förstudie som gjordes 2020-2021.

Detaljplanen hanteras med ett standardförfarande och är förenlig med Översiktsplan för Ronneby 2035 Öppnas i nytt fönster..

Processen att arbeta fram en detaljplan

Den formella processen som planarbetet följer kallas för standardförfarande enligt Plan- och bygglagen (2010:900). Du kan läsa mer om planprocessen Öppnas i nytt fönster. och vad en detaljplan innebär på vår och Boverkets webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Prenumerera på ändringar

Vill du få e-post när sidorna med detaljplaner ändras så kan du välja att prenumerera på sidorna genom att fylla i din e-postadress här nedan. Din e-postadress sparas då på den serverpark som hemsidan ligger på, och används till automatiska utskick när sidorna uppdateras. Genom att anmäla dig till prenumerationen så samtycker du till att din e-postadress lagras och används för automatiska utskick. Du kan välja att avsluta prenumerationen när du vill, och e-postadressen tas då bort.

Hantera prenumeration