Kalleberga 8:267 m.fl.

Kommunstyrelsen beslutade i maj 2021 om ett nytt planuppdrag för bostäder och förskola söder om Kallinge och norr om Skärsjön. Detaljplanen är förenlig med Översiktsplan för Ronneby 2035 och upprättas med ett standardförfarande. Planförslaget medger byggnation av förskola, grundskola och en varierad bostadsutveckling söder om Kallinge.

Planförslaget har varit utsänt på samråd med allmänheten och berörda myndigheter. Förslaget bearbetas nu utifrån de synpunkter som kommit in under samrådet.

Synpunkter och förslag

I oktober godkändes planförslaget för samråd och samråd skedde under tiden 2021-10-23 till och med 2021-11-14. Samrådshandlingarna finns fortfarande att ta del av på denna sida. Du behöver programmet Adobe Reader Länk till annan webbplats. eller liknande för att kunna öppna PDF-filer.

Planförslaget bearbetas nu utifrån inkomna synpunkter under samrådet. Därefter kommer planförslaget att finnas stillgängligt för granskning. Under granskningen är det åter igen möjligt att formellt framföra synpunkter på planförslaget.

Prenumerera på ändringar

Vill du få e-post när sidorna med detaljplaner ändras så kan du välja att prenumerera på sidorna genom att fylla i din e-postadress här nedan. Din e-postadress sparas då på den serverpark som hemsidan ligger på, och används till automatiska utskick när sidorna uppdateras. Genom att anmäla dig till prenumerationen så samtycker du till att din e-postadress lagras och används för automatiska utskick. Du kan välja att avsluta prenumerationen när du vill, och e-postadressen tas då bort.

Hantera prenumeration