Du är här: Invånare/Besökare/Nyheter startsida/Nyhetslista/Det händer i Ronneby 2017

Det händer i Ronneby 2017

Dags att skicka in evenemangstipsen för 2017!

Planerar din förening eller organisation ett evenemang eller kommer genomföra en aktivitet under perioden juni - december 2017? Ta då chansen att få ut information om det genom vår evenemangaskalender Det händer i Ronneby 2017. 

Det händer i Ronneby 2017 tipsar om vad som händer på evenemangsfronten och vilka aktivieteter allmänheten kan delta i under perioden juni-december. Broschyren gers ut till alla hushåll i Ronneby och placeras ut lämpliga platser där besökare rör sig runt om i Ronneby med omnejd. Det är ett bra sätt att få ut information om ditt evenemang eller aktivitet.

Det vi behöver:
Namn på evenemanget eller aktiviteten
Tid och plats
Kort beskrivning om evenemanget
Arrangören
Kontaktuppgifter
Om det finns en hemsida där man kan ta del av mer information om det som händer.

Evenemanget kommer även att publiceras på vår hemsida www.visitronneby.se. Utifrån den listan vi lyfter evenemang på vår Facebooksida och ger till media vid förfrågningar om vad som händer i Ronneby.

Deadline 15 mars

För att vara säkra på att evenemangen kommer med i årets upplaga av Det händer i Ronneby behöver vi få in informationen innan den 15 mars.  De evenemang som kommer in efter kan vi inte garantera kommer med men vi kan lägga upp dem på visitronneby.se.

Maila in
Maila in dina uppgifter till turist@ronneby.se eller skicka/lämna in uppgifterna till Ronneby turistinformation, finns på Stadsbiblioteket i Ronneby.

Tipsa om evenemang under året
Vill man lämna in tips på vad som händer i Ronneby efter den 15 mars och under året är det bara att fylla i vårt formulär här på www.visitronneby.se så hamnar det i den digitala evenemangskalendern.

Tack för att ni hjälper till att skapa Det händer i Ronneby 2017!

Publicerad den 4 januari 2017

Till nyhetslistan