Du är här: Invånare/Besökare/Nyheter startsida/Nyhetslista/Fototävling

Fototävling

Tack för alla fina bidrag!

Nu är inlämningen avslutad och finalisterna väljs ut av en jury. Finalisterna kommer att presenteras under nattöppet på Citygallerian och på visitronneby.se den 22 december. 

Rösta fram din favorit

Från och med den 22 december kan du rösta på din favorit och det bidrag du vill se på 2017 års Visit Ronneby. Det kommer at vara möjligt att rösta både på plats i Citygallerian och på visitronneby.se

 

Övriga regler

• Tävlingsperioden 16 november – 11 december 2016. Din bild ska vara tagen i Ronneby kommun och taggad på Instagram/inskickad senast 11 december 2016.
• Du måste själv ha tagit bilden som du skickar in.
• Du kan tävla med högst tre bilder, men varje person kan bara vinna ett pris.
• Identifierbara personer på bilderna ska ha lämnat sitt samtycke. Du som tävlar ansvarar för att din bild inte bryter mot några lagar och regler.
• Ronneby kommun har rätt att använda tävlingsbidragen/bilderna i kommunikation och marknadsföring.
• Fotografens namn kommer att publiceras i all publicering i samband med tävlingen och i besöksguiden Visit Ronneby 2017. 
• Genom att delta i fototävlingen ger du ditt godkännande av behandling av personuppgifter enligt personuppgiftslagen (PUL).

Vinnare och priser

Tävlingen avgörs i slutet av december 2016 genom omröstning och vinnarna koras i januari. Finalisterna utses av en jury och juryns beslut går inte att överklaga. De bidrag som har valts ut läggs ut för omröstning på visitronneby.se samt presenteras i Gallerian Diamanten under nattöppet den 22 december.  De tre bästa bidragen vinner fina priser!

Första pris
Vinnande bidrag får representera Ronneby kommun på förstasidan av besöksguiden Visit Ronneby 2017 och fotografen belönas med ett presentkort på Ronneby Handel värt 1000 kronor
Andra och tredje pris
Presentkort på Ronneby Handel värt 500 kronor.

Priser hämtas i Medborgarservice efter avslutad tävling i januari.
Vinnarna meddelas personligen och publiceras med namn och vinnarbild på visitronneby.se

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Publicerad den 16 november 2016

Till nyhetslistan