Du är här: Invånare/Företag/Nyheter/Årets företagare i Blekinge 2015

Årets företagare i Blekinge 2015

Hipp, Hipp HURAAA!!!
Areff System AB, Ronnebyföretaget som sätter identitet på världen har nu lagt ytteliggare en utmärkelse till sin egen identitet, Årets företagare i Blekinge 2015!

Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer. Utmärkelsen har delats ut sedan 1986.

Motiveringen till Areffs utmärkelse lyder:

Årets företagare i Blekinge 2015 har genom hårt och metodiskt arbete etablerat sitt företag i Blekinge och på den internationella marknaden. Företaget sätter identitet på allt och alla med RFID teknik, från ett enkelt passerkort till ett komplext identifikationssystem för att möta kraven i en digital värld. Entreprenörerna är förebilder för unga entreprenörer och visar att det är roligt att driva företag. De arbetar aktivt för att öka samverkan mellan skola, näringsliv och det offentliga genom sitt mentorskap för elever i skolan som får prova på att driva företag och sitt engagemang i Kunskapskällan i Ronneby, som är en mötesplats för utbildning. Företaget är inne i en expansionsfas och utökar sin personalstyrka under året.”

 

 Areff om sin vinst: Vi är otroligt glada att får representera Blekinge som Årets Företagare i Blekinge 2015. Framöver väntar Blå Hallen i Stockholms Stadshus och att representera Blekinge i den nationella utmärkelsen av Sveriges Företag som går av stapeln den 9 oktober 2015 i Stockholm. Där möter vi 25 andra företag från hela Sverige.

Ett varmt grattis och ett stort lycka till från Ronneby kommun.

Mer information om Areff hittar du här:

Publicerad den 9 september 2015

Till nyhetslistan