Du är här: Invånare/Företag/Nyheter/Ronneby NU 2015

Ronneby NU - Made in Ronneby

Tack alla ni fantastiska företagare, företagarföreningar och alla ni över 3000 som valde att besöka Ronneby NU mässan i lördags. Vilken härlig dag det blev och så kul att se vilken rik blandning och bredd det är bland Ronnebys företag. Stort tack också till Knut Hahn skolans elever och lärare.

Vilken härlig stämning det var på Blekinge Convention Center i lördags. Fullt av liv och rörelse, både inne och ute. Företagare, skolelever, besökare, datorer, produkter av alla de slag, utställningar, modevisningar, föreläsningar, robotar och mycket, mycket mer samsades i de nya fina och umbyggda lokalerna som nu utgör Blekinge Convention Center. Ett stor och hjärtligt tack till Ronneby Brunn som varje år upplåter lokaler för mässan helt kostnadsfritt. Jag vill också passa på att ge Brunnens hjälpsamma personal ett stort tack för allt ni ställer upp och fixar med för att mässan ska bli så bra som möjligt.

Knut Hahns skolans elever imponerade stort med att arrangera ett spännande LAN under natten till lördagen med finaler under lördagen. Besökarna hade också möjlighet att provsitta och beskåda Hantverksprogrammets elevers underbara fåtöljer, vilket hantverk! Hälpsamma och välkomnande mässvärdar utgjordes av elever från Handelsprogrammet.

Genusfotografen Tomas Gunnarsson visade den nationella utställningen, Stötta manligt företagande och gav två välbesökta och intressanta föreläsningar i ämnet jämställdhet.

Nu smälter vi alla intryck och laddar upp för nästa års mässa!

 

Publicerad den 18 september 2015

Till nyhetslistan