Du är här: Invånare/Företag/Företagsevenemang/Kick off Stärkt kompetens i handeln

Kick off Stärkt kompetens i handeln

När: 2017-01-31 kl. 08:30-12:00
Var:Soft Center, Ronneby

Kick-off Stärkt Kompetens i Handeln!

Nu kör vi igång vår första föreläsning och workshop den 31 januari 2017 för Företagsledare och Butikschefer.

Att kompetensutveckla dina medarbetare är en förutsättning för att du långsiktigt ska kunna utveckla din verksamhet. Det finns studier som visar på att företag med hög kundnöjdhet har högre lönsamhet än andra bolag. Genom att utveckla och investera i dina medarbetare så säkerställer du nöjda kunder och därmed också din lönsamhet.


Under dagen får du information om projektet, inspiration om de lönsamma effekterna av kompetensutveckling samt att du får en unik chans att få vara med och påverka vilka kompetensutvecklingsinsatser som just du, ditt företag och er ort behöver. Naturligtvis så bjuds det också på goe fika!


Du kan välja på två olika orter/platser under dagen:
- Ronneby, Soft Center, Fridhemsvägen 8, ingång etapp 3, kl 08.30 – 12.00

- Karlshamn, Rådhuset kl 14.00 – 17.30 OBS! Ny tid.


Anmäl dig till den plats som passar dig bäst senast den 21 januari 2017. Vi bjuder på två fantastiska inspiratörer med stor erfarenhet av kompetensutveckling, se nedan. 

Malin Calissendorff har en gedigen erfarenhet av HR-arbeten och har drivit stora förändringsprocesser inom företag som bl.a. KICKS, Åhléns, Lagerhaus och SF Bio. Malin har dessutom haft flera konsultuppdrag inom detalj- och dagligvaruhandeln.

Katarina Huss har de senaste 22 åren arbetat med kommunikation, personalledning, projektledning och som konsult inom ledarskap, kundservice och kommunikation. Katarina har gjort hela SAS förändringsresa när man gick mot att bli kundfokuserade.

Vi ses!

Sofia Loell Projektledare Ronneby Handel     

Susanne Lind  Projektledare    

Angelica Coleman Näringslivsutvecklare Ronneby Kommun

Stärkt Kompetens i Handeln är ett kompetensutvecklingsprojekt delvis finansierat av ESF-rådet.

Anmäl dig här