Du är här: Invånare/Nyheter/Ny förvaltningschef rekryterad

Ny förvaltningschef rekryterad

Tobias Ekblad, som för närvarande arbetar som avdelningschef på Kunskapsförvaltningen i Karlskrona kommun, har utsetts till ny förvaltningschef i Ronneby kommun. Han tillträder sin tjänst den 1 december.

Tobias Ekblad har en gedigen bakgrund från skolvärlden där han arbetat både som gymnasielärare och rektor. De senaste åren har han varit anställd på Karlskrona kommun i olika chefspositioner, bland annat som chef för gymnasiets och vuxenutbildningens rektorer. 

För närvarande arbetar Tobias Ekblad som avdelningschef för kvalitet och utveckling på Kunskapsförvaltningen i Karlskrona kommun. Den 1 december är han på plats som ny förvaltningschef för Utbildningsförvaltningen i Ronneby kommun.

Tobias Ekblad efterträder Tommy Ahlquist som övergår till nya arbetsuppgifter som kommunstrateg med ansvar för att bland annat leda projektet Framtidens skolor där två nya grundskolor och två nya förskolor ska växa fram de närmaste åren. 

- Vi är väldigt glada över att ha kunnat rekrytera Tobias Ekblad. Han kommer tillsammans med förvaltning och politisk nämnd att fortsätta Ronnebyskolornas aktiva utveckling för ännu bättre resultat, säger kommundirektör Magnus Widén.

Publicerad den 30 augusti 2017

Till nyhetslistan